Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Etki inşaı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello yürekin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her hengâm ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya sütun kontak etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma teamüllemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mertebe eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün tabanğın yeksan yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakarak beş altı henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu ezgi çakmaklar çok güçlüdür ve fazla andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı hengâm alabilir. Bu müddet size saat kaybı kadar aynükebilir yalnız puro çıdam ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında zıt çevirip utanmaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma teamüllemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, kısaca bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz yürekime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü yürekilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar yürekmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli biberlilaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve tatlılık müşteriların dumanla uyarılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca bağ gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun yürekin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin gene yakma dert örgütleme etmez. Ancak aşiret inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şart olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 mertebe ortada olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile zıtlaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında asıl dert zeminın ilgisiz bileğil fazla hamam olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen saklama zeminı sıcaklığına bakarak trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının gökyüzü geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak kesin gökyüzü geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin gökyüzü geçirmedikleri yürekin öbür rakiplerine mehabetli ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir